Skip links

Groepslessen

Gezond oud worden

Aanbod

Bekijk hier de groepslessen die wij iedere week aanbieden!

BBB

BBB staat voor Buik/Benen/Billen. Deze groeps-les is opgebouwd uit krachtoefeningen die deze drie spiergroepen aanpakt.

Circuit training

Met deze training sport je in een kleine groep en ervaar je de motivatie en coaching van een M.Point instructeur. Aandacht, resultaat en fun staan te allen tijden centraal.

Spinning

Spinning is een work-out waarbij gefietst wordt op het ritme van de muziek. Gedurende de work-out wordt de weerstand van het vliegwiel regelmatig gewijzigd, zodat een soort intervaltraining ontstaat.

Fifty Fit

M.Point biedt dan ook trainingsmogelijkheden die speciaal op maat gemaakt zijn voor de vijftig+ sporters, ongeacht of zij al een ‘sportverleden’ hebben of voor de eerste keer de stap wagen. Eén van de mogelijkheden die M.Point biedt is een zogenaamde Fifty Fit groeps-les.

Yin Yang Yoga

Deze Yin Yang yogales begint met een korte ontspanningsoefening. Vervolgens de staande (balans) en zittende houdingen, welke als doel hebben de spieren te versterken en te stretchen. Aan het eind van de les zal er een ontspanning plaatsvinden, zodat je voldaan en relaxed naar huis zal gaan.

Hit It!

Een high impact les waarbij het accent ligt op een hoge intensiteit met een gevarieerd aanbod van kracht- en cardio oefeningen.

Zumba®

Zumba® Fitness is een combinatie van fitness- en dansbewegingen op latin- en wereldmuziek, zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Calypso, Reggeaton maar ook Flamenco en Hip Hop. De opzwepende muziek en de leuke bewegingen zorgen ervoor dat de deelnemers niet eens doorhebben, dat zij bezig zijn met een geweldige fitness-workout! Dat is de kracht van Zumba!

ClubPower®

ClubJoy Power® is een zeer effectieve groepstraining waarbij je gebruik maakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten wordt aangepast aan jouw wensen. ClubJoy Power® is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Je voelt je fitter en krijgt meer energie & kracht.

Running Class

De hardlooptrainingen bij M.Point zijn dusdanig ingericht dat sporters van uiteenlopende niveaus er baat bij hebben. Tijdens de training wordt bijvoorbeeld gewerkt met een hoofd- en bij route. Dit wil zeggen dat de gevorderde lopers extra ‘lussen’ lopen zodat zij in dezelfde tijd een grotere afstand kunnen afleggen en de groep als geheel toch samen kan lopen.

FitWalk

Wandelen of lopen is niets nieuws. Vanaf het moment dat u ’s morgens opstaat begint u al. U laat de hond uit, u doet uw boodschappen of u wandelt zomaar lekker door het park. Maar een gerichte wandeltraining in groepsverband kan een heel nieuwe openbaring zijn.

KIDS

Voor de kinderen hebben wij Kids Boks en Kids Fitness!
‌Kids Boks 8-15 jaar

‌Kids Fitness 12-15 jaar

Power HI

Een sfeervolle les op muziek waarbij het accent ligt op een hoge intensiteit met een gevarieerd aanbod van oefeningen. Hierbij worden zowel high impact oefeningen alsmede krachtoefeningen gebruikt. Eenvoudige oefeningen maken de les toegankelijk voor een ieder met een goede basisconditie.

Pilates

Je zou Pilates kunnen omschrijven als een “inspannende ontspanningsles”. Pilates is een training waarbij houding, stabiliteit, coördinatie, ademhaling en focus op lichaam en geest het uitgangspunt is. Het is een effectieve training die je spiergroepen versterkt én rekt om een sterk maar ook soepel lichaam te krijgen.

Full Body Shape

In deze lessen traint u het cardiovasculaire systeem, waarbij u vet verbrandt en een betere conditie krijgt. Ook heeft dit trainingsgedeelte een gunstig effect op uw stofwisseling. Naast dit conditionele gedeelte volgt een serie van oefeningen, waarbij u zowel grote als kleine spiergroepen traint.

ChillyBilly

by Elisabeth Campaniya

Dit is een workout van 30 minuten ontwikkeld en gegeven door Elisabeth Campaniya. Je krijgt er mooiere en sterkere billen, onderrug en bovenbenen van. Wel pittig, de naam zegt het al, een chilly workout voor je billy! De oefeningen zijn gevarieerd, soms op een matje.

LESROOSTER

Maak kennis met onze groepslessen

Drag/Scroll to see more