Skip links

Bewegen

Gezond oud worden

Aanbod

Bij M.Point hebben wij een ruim aanbod aan bewegingsmogelijkheden. Sporten is een onderdeel van gezond oud worden, daarom richten wij ons ook op dit onderdeel. De manier waarop je sport is erg belangrijk en wij adviseren hier heel graag in.

Fitness

M.Point beschikt over een sfeervolle fitnessruimte, met daarin een complete lijn kracht en cardio-apparatuur. Afhankelijk van uw eigen doelen stelt M.Point een persoonlijk trainingsprogramma voor u op. Het voordeel van fitnesstrainingen is dat ze volledig afgesteld zijn op uw persoonlijke wensen: niet alleen de inhoud van de trainingen, maar ook de tijden waarop u traint.
‌U bent vrij te trainen wanneer (en hoe vaak!) het u uitkomt.

Milon

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). In het midden van de cirkel staat een zuil die aangeeft wanneer u naar het volgende toestel moet overstappen. Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt slechts 35 minuten.

Lees meer

Groepslessen

Bij M.Point hebben wij een ruim aanbod aan groepslessen! De groepslessen die wij aanbieden zijn er om jou te inspireren, uit te dagen en het beste van jezelf naar boven te halen. Met ruim 40 groepslessen per week helpen wij jou om de groep-les te vinden die bij je past.

Lees meer

Outdoor trainingslocatie

Voor degene die liever buiten trainen, hebben wij een prachtige, functionele buiten locatie gecreëerd! Met drie robuuste containers, gevuld met alle materialen die je nodig hebt en een garage die beschikt over alle apparatuur voor een goede work-out, is het mogelijk om buiten te trainen op ons terrein.

Padel

M.Point is al ruim 10 jaar in het bezit van een Padelbaan! Met plezier kijken wij naar de bekendheid die de sport Padel op dit moment krijgt.
‌Wij verwelkomen jullie graag op onze baan voor een gezellige pot Padel.

Lees meer

Personal training

Wil jij graag die één op één begeleiding met vaste afspraken, een stok achter de deur en een motivator, dan is personal training iets voor jou!