Ontmoet ons team

Ontmoet ons team

Melissa Andriessen

Melissa is in ons team werkzaam als interieurverzorgster en ze valt zo nu en dan in achter de bar. Ze heeft in 2014 haar diploma mbo niveau 4 onderwijsassistente behaald. Ze vindt het heel leuk om met kinderen te werken en daarom valt ze regelmatig in bij de kinderopvang van M.Point. Op dit moment is Melissa 2e jaars studente logopedie. 

Uiteraard is Melissa ook te vinden in de groepslessen bij M.Point, vooral bij de groepsles Box Challenge! 

Danique van Assendelft

Danique is bij M.Point werkzaam als bar- en receptiemedewerkster. Daarnaast volgt ze de opleiding marketing en communicatie.

Haar paard Onix slokt de meeste tijd van haar op, want daar is ze dagelijks bij te vinden!

Marina van Assendelft

Marina, de vrouw van Martin, werkt zelf ook een aantal uurtjes als bar- en receptiemedewerkster bij M.Point. Tevens verzorgt zij achter de schermen veel administratieve werkzaamheden.

 

Martin van Assendelft

Martin is de eigenaar van M.Point Life Style Center. Naast al zijn werkzaamheden om het Life Style Center te runnen, is Martin zelf ook nog regelmatig in de fitnessruimte en de groepslessen te vinden.

Voordat hij M.Point startte is hij een aantal jaren als bedrijfsleider bij een sportcentrum werkzaam geweest. Daarvoor heeft hij onder andere als entertainer op Mallorca gewerkt en heeft hij als sportinstructeur voor Defensie gewerkt.

Gelukkig kan Martin met weinig slaap af, want net als M.Point is ook Martin 'altijd in beweging!'...

Rence van Assendelft

Rence is ook een vaste avond bij M.Point te vinden als bar- en receptiemedewerker. Hij heeft zijn MAVO diploma op zak en volgt een opleiding bij het Scheepvaart- en Transport College.

Rence houdt van 'chillen met zijn vrienden' en is veel op zijn scooter te vinden!

Jordi van Barneveld

Jordi is bij M.Point werkzaam als interieurverzorger.

Iris van Beek

Iris is bij M.Point part-time werkzaam achter de bar en receptie.

Iris heeft na haar MAVO de opleiding SPW Woonbegeleiding gevolgd en is naast haar werk bij M.Point werkzaam bij een kinderdagverblijf. Haar grootste hobby is gezellige activiteiten ondernemen met haar gezin van 4 mannen!

Joep van Beek

Joep is bij M.Point werkzaam als fitnessinstructeur en Personal Trainer.

Hij heeft de opleiding Sport en Bewegen en de opleiding tot Personal Trainer via de NASM succesvol afgerond en gaat verder studeren voor beweegdeskundige diabetes en functionele houdingsspecialist.

Naast zijn werkzaamheden voor M.Point houdt hij van sporten en mensen gelukkig maken met het behalen van hun fysieke en/of mentale doelen. Zijn statement over M.Point: 'Gezond zijn met meer en veel (sport)plezier!!'


Tessa de Bel

Tessa is bij M.Point werkzaam als bar- en receptiemedewerkster. Naast M.Point is Tessa te vinden bij Sport2000 Spijkenisse.

Haar interesses gaan uit naar muziek en cabaret en in haar vrije tijd doet zij aan volleybal.

Rudy Brakkee

Rudy is onze full time instructeur en hij is verantwoordelijk voor het up to date houden van onze instructeurs.

Rudy is afgestudeerd aan het CIOS in Goes en is regelmatig te vinden op zijn fiets als wielrenner.

 

Linda Brand

Linda is hét gezicht van de kinderopvang bij M.Point. Tevens is Linda regelmatig te zien achter de bar.

Ze zorgt voor de kinderen van onze members tijdens het sporten en verzint altijd weer leuke knutselpartijen om mee te nemen voor vaders en moeders.

Tip! Ook opa's en oma's kunnen tijdens het sporten hun kleinkinderen bij Linda brengen!

Kim van Doorn

Kim is bij M.Point werkzaam als fitness- en groepslesinstructrice en is al 15 jaar werkzaam in de fitnessbranche.

Haar interesses liggen vooral bij Medisch Fitness en Voeding, ze heeft diverse opleidingen genoten waaronder fitnesstrainer, sportmassage, Zumba en Zumba Gold. Tevens heeft ze 3 jaar natuurgeneeskunde gestudeerd.

Kim is een echte 'spring in het veld' en een welkome aanvulling in ons team!


Vincent van Doorn

Vincent is bij M.Point werkzaam als interieurverzorger. Op dit moment is hij gymnasium scholier, zijn favoriete sport is atletiek en hij houdt vooral van lezen, gamen en wintersporten!

Miranda Driedijk

Miranda is werkzaam bij M.Point als fitness-, spinning- en aerobicsinstructrice.

Haar grootste hobbies zijn haar dochters en haar eigen fotostudio.

Martina Dzido

Martina is bij M.Point werkzaam als bar- en receptiemedewerkster en fitnessintsructeur. Ze heeft de opleiding tot fysiotherapeute in 2016 succesvol afgerond.

Marion van den Heuvel

Marion, onze duizendpoot, draait al mee vanaf de opening in 1997! 

Ze is bij M.Point verantwoordelijk voor de (financiële) ledenadministratie en het reilen en zeilen achter de receptie. Bij Marion kan men terecht voor het boeken van de vergaderruimte of feesten.

Martijn Huizer

Martijn is werkzaam als oproepkracht fitnessinstructeur en bar- en receptiemedewerker.

Zijn interesses liggen bij sporten (fitness en basketbal), snowboarden, (bas)gitaar spelen en gezellige avondjes wat drinken.

Martijn zijn M.Point slogan; 'Blijf fit & gezond met de gezelligheid van M.Point'!

Nadine Koning-van de Nadort

Nadine draait sinds 1 oktober 2016 op donderdag en vrijdag de kinderopvang. Moeder van Luke en Lisa, daarvoor heeft ze 10 jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt.

Nadine staat klaar voor eventuele vragen en hoopt op veel gezellige ochtenden met de kinderen, vol speelplezier, liedjes en verhaaltjes in een vrolijke en veilige omgeving! 

Renata Maas

Renata is bij M.Point werkzaam achter de bar en de receptie en is daarnaast verantwoordelijk voor de voorraad en inkoop van de bar. Tevens is Renata verantwoordelijk voor de hygiëne en het onderhoud van het pand.

Voorheen is Renata vooral actief geweest in de horeca en heeft onder andere gewerkt in een aantal fast food zaken en een café.


Esther Maas-Baljon

Esther is clubmanager bij M.Point. Naast haar allround werkzaamheden geeft ze zo nu en dan nog een lesje aerobics, BBB of Power Hi.

Esther is, na de HAVO, afgestudeerd aan het CIOS in Goes, waar zij zich onder andere specialiseerde als judolerares. Esther is tevens in het bezit van het diploma Algemene Ondernemers Vaardigheden (AOV) en NIMA-A (Sales).


Edward Maertens

Edward draagt bij M.Point zorg voor de hygiëne en het interieur en is zo nu en dan werkzaam achter de bar.

Zijn grootste hobby is autoracen kijken en zelf racen met zijn bestuurbare race auto!

Roel Meijer

Roel is bij M.Point verantwoordelijk voor het onderhoud van het pand en alle materialen.

Voorheen was Roel werkzaam in de logistieke sector, maar doordat hij getroffen is door een CVA was dat niet meer mogelijk. Roel is heel actief en doet veel aan hardlopen, wandelen en fietsen, tevens is een van zijn hobbies schilderen.

Jessica Mientjes - van Gennip

Jessica is werkzaam als bar- en receptiemedewerkster. Op sportgebied houdt ze vooral van spinning en yoga. Ze is getrouwd en heeft twee dochters. Haar vrije tijd brengt ze graag met haar familie door. Ook kijkt ze graag films, leest ze fantasy-boeken en speelt ze in de avonduren af en toe World of Warcraft.

 

 

Martin Nieuwstraten

Martin is één van M.Points full-time fitness- en spinninginstructeurs. Daarnaast is hij ook ClubBattle en ClubPower instructeur.

Na het behalen van de MAVO heeft Martin de opleiding Sport en Bewegen succesvol afgerond.

Zijn hobbies zijn vooral atletiek, maar ook wielrennen en triathlons.

Mark van Raalte

Mark is bij M.Point werkzaam als interieurverzorger en veel te vinden in de fitnessruimte.

Martijn van Raalte

Martijn is al vele jaren bij M.Point werkzaam als interieurverzorger en samen met zijn broer veel te vinden in de fitnessruimte.

Desiree Schefferlie

Desiree is bij M.Point werkzaam als part-time fitness- en aerobicsinstructrice. Daarnaast verzorgt zij ook lessen ClubPower en spinning.

Na het behalen van haar SPW heeft zij met succes de AALO afgerond (allround opleiding aerobics). Sinds mei 2014 is zij moeder geworden en tot over haar oren verliefd op haar zoontje Dylano.

Haar M.Point slogan; 'Een sportief thuis, waar gezelligheid voorop staat!'


Saskia van Stralen-Coljé

Saskia is bij M.Point al vele jaren het gezicht als bar- en receptiemedewerkster.

Saskia heeft na haar MAVO de MDGO Mode & Kleding afgerond. Haar hobbies zijn het geven van creatieve workshops, lekker koken, het spelen van Kolonisten van Katan en tennis. Haar M.Point slogan; 'Daar waar inspanning ontspanning is.'


Peter Uri

Peter is oproepkracht instructeur. Naast fitness verzorgt hij ook diverse groepslessen.

Peter is afgestudeerd aan het CIOS en heeft succesvol de AALO (opleiding voor aerobicsinstructeur) afgesloten.

Naast zijn werkzaamheden voor M.Point is Peter werkzaam bij een verzekeringsmakelaar en is hij actief bij de vrijwillige brandweer.

 

Martine Verkaart-Verlinde

Na 8 jaar fulltime moeder te zijn geweest, was Martine weer toe aan een nieuwe uitdaging. Die heeft zij gevonden bij M.Point Vitality als parttime office medewerker, waar zij sinds november 2016 werkt.

Ze houdt van sporten; ze gaat graag naar een Pump of Step les, is getrouwd en heeft 3 dochters.

Martine heeft, na de HAVO op de Ring van Putten, een opleiding directiesecretaresse gevolgd bij Schoevers Rotterdam.

Contactgegevens

M.Point Life Style Center
Gaddijk 43, 3205 LA Spijkenisse 
(0181) 642 888
www.mpoint.nl
info@mpoint.nl

Reguliere openingstijden

Maandag 08:30 - 22:00
Dinsdag 06:30 - 22:00
Woensdag 08:30 - 22:00
Donderdag 08:30 - 22:00
Vrijdag 06:30 - 22:00
Zaterdag 08:30 - 13:00
Zondag 08:30 - 13:00